Celebs

Cardi B krijgt de volle laag na dinertje met 40 man: “Ik heb heel veel geld uitgegeven”

Cardi B krijgt de volle laag na dinertje met 40 man: “Ik heb heel veel geld uitgegeven”

Cardi B ligt onder vuur nadat ze een Thanksgiving-diner gaf voor 40 man. Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Cardi B (28) krijgt de volle laag op sociale media nadat ze aankondigde een diner georganiseerd te hebben voor Thanksgiving. Daarbij waren 25 volwassenen en twaalf kinderen op bezoek.

Gezondheidsinstanties hadden juist opgeroepen deze Thanksgiving niet in groep te vieren vanwege de coronacrisis. Cardi B reageerde. “Het was niet mijn bedoeling mensen boos te maken”, zegt ze. “Ik had alleen mijn familie op bezoek, voor het eerst in lange tijd. Het voelde zo goed en het vrolijkte me op. Ik heb heel veel geld uitgegeven zodat iedereen getest kon worden, maar het was het waard. Ik wilde hier niemand mee beledigen.”

Cardi B is niet de enige ster die in opspraak komt omdat ze een feestje organiseerde. De Britse zangeres Rita Ora heeft een boete gekregen omdat ze afgelopen weekend volk uitnodigde om haar dertigste verjaardag te vieren. Volgens The Sun was ze op restaurant in het gezelschap van zo’n dertig vrienden en moet ze 11.000 euro betalen.


“Gezien de beperkingen die van kracht zijn, realiseer ik me hoe onverantwoordelijk deze acties waren en neem ik de volledige verantwoordelijkheid”, schreef ze in een verklaring. Ze zegt dat het feestje er kwam in een opwelling. “Het spijt me zeer dat ik de regels heb overtreden en begrijp dat dit mensen in gevaar brengt”, postte ze in haar Instagram Stories. “Dit was een ernstige en onvergeeflijke beoordelingsfout.”

Eind oktober en begin november waren het de Kardashians die onder vuur kwamen te liggen. Zowel Kim Kardashian en haar halfzus Kendall Jenner vierden hun verjaardag allesbehalve en petit comite, zo was duidelijk te zien op een reeks foto’s vanop een idyllische locatie.

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees