Brusselse politie legt seksfeest stil, ook Europarlementslid aanwezig

Brusselse politie legt seksfeest stil, ook Europarlementslid aanwezig
Brussel -

De Brusselse politie heeft vrijdagavond een “speciaal” feestje stilgelegd in de Steenstraat in Brussel, vlak bij het hoofdcommissariaat. Dat schrijft de krant ‘La Dernière Heure’ en het nieuws is bevestigd door het parket.

Op de eerste verdieping van een homobar in de Steenstraat troffen de agenten 25 personen aan, allen grotendeels naakt, die een gangbang hielden. Een van de aanwezigen zou een Europarlementslid geweest zijn. Er waren ook diplomaten op het feest en er werd drugs aangetroffen. Het Europarlementslid zou nog geprobeerd hebben te ontsnappen via een afvoerpijp. Eenmaal gevat, beriep hij zich op zijn immuniteit. De aanwezigen zullen hoe dan ook een boete krijgen omdat het feestje in strijd was met de Covid-maatregelen.

Het is niet duidelijk of het gaat om hetzelfde Hongaarse Europarlementslid dat zaterdag ontslag nam uit het Europees Parlement. Een vooraanstaand lid van de Hongaarse regeringspartij Fidesz kondigde zaterdag in een mededeling verrassend aan dat hij ontslag nam omdat “de dagelijkse politiek een emotionele last op zijn schouders was geworden”. De man zou “weldra” meer uitleg geven over zijn vertrek uit het Europees Parlement.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rond het coronavirus? Volg hier de laatste updates.

Meer over Coronavirus

Corrigeer

MEER NIEUWS

AANGERADEN