Brusselse politie legt seksfeest stil, ook Europarlementslid aanwezig

De Brusselse politie heeft vrijdagavond een “speciaal” feestje stilgelegd in de Steenstraat in Brussel, vlak bij het hoofdcommissariaat. Dat schrijft de krant ‘La Dernière Heure’ en het nieuws is bevestigd door het parket.

cds

Op de eerste verdieping van een homobar in de Steenstraat troffen de agenten 25 personen aan, allen grotendeels naakt, die een gangbang hielden. Een van de aanwezigen zou een Europarlementslid geweest zijn. Er waren ook diplomaten op het feest en er werd drugs aangetroffen. Het Europarlementslid zou nog geprobeerd hebben te ontsnappen via een afvoerpijp. Eenmaal gevat, beriep hij zich op zijn immuniteit. De aanwezigen zullen hoe dan ook een boete krijgen omdat het feestje in strijd was met de Covid-maatregelen.

Het is niet duidelijk of het gaat om hetzelfde Hongaarse Europarlementslid dat zaterdag ontslag nam uit het Europees Parlement. Een vooraanstaand lid van de Hongaarse regeringspartij Fidesz kondigde zaterdag in een mededeling verrassend aan dat hij ontslag nam omdat “de dagelijkse politiek een emotionele last op zijn schouders was geworden”. De man zou “weldra” meer uitleg geven over zijn vertrek uit het Europees Parlement.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer