Melissa en Gianni, die uit ‘Temptation island’ werden gezet, verwelkomen zoontje

Melissa en Gianni, die uit ‘Temptation island’ werden gezet, verwelkomen zoontje

Melissa en Gianni zijn de ouders van een zoontje, Baby D.

Melissa en Gianni, het koppel dat in het voorjaar uit Temptation island werd gezet omdat ze een telefoon hadden meegesmokkeld naar het eiland, zijn mama en papa geworden. Ze deelden op Instagram foto’s van hun ‘Baby D’ en schonken de kleine spruit meteen een eigen profiel.

Dat Gianni Van der Bruggen en Melissa van de Vin eind dit jaar een jongetje zouden krijgen, hadden ze eerder dit jaar al bekendgemaakt tijdens een kleurrijke ‘Gender Reveal Party’. De geboorte stond ingepland op 7 december. Het koppel had zelfs al een eigen Instagramprofiel voor hun zoontje aangemaakt. Maar ‘Baby D’ kwam vier dagen te vroeg, dus veranderde het profiel ‘d.071220’ in ‘d31220’.

De volledige naam van hun zoontje maakten ze nog niet bekend. Een eerste foto deelden ze wel al.

Melissa en Gianni verschenen begin dit jaar in Temptation island, maar haalden het einde van het programma niet. Halverwege werden ze naar huis gestuurd, omdat ze stiekem een telefoon hadden meegesmokkeld naar de villa. Dat ontkenden ze eerst, maar Melissa werd betrapt toen ze aan Roshina vertelde dat ze via de telefoon nog contact had met Gianni in de andere villa.

Corrigeer

MEER NIEUWS