Romain Grosjean toont ernstige brandwonden na zware F1-horrorcrash

Romain Grosjean toont ernstige brandwonden na zware F1-horrorcrash

De Franse F1-piloot Romain Grosjean heeft op zijn sociale media een update gegeven over de toestand van zijn handen en zijn revalidatie na zijn horrorcrash tijdens de GP van Bahrein.

Na zijn zware crash ontsnapte Romain Grosjean letterlijk aan de vlammen. Grosjean liep wel ernstige brandwonden aan zijn handen op en die weerhouden hem ervan te kunnen deelnemen aan de laatste twee races van het seizoen.

Het betekende dat Grosjean zijn F1-carrière er meteen ook op zat, maar zijn revalidatie is nog volop bezig. In een nieuwe update toont Grosjean ons zijn rechterhand die niet langer in een verband hoeft te zitten.

De rechterhand van Romain Grosjean is duidelijk ernstig verbrand geweest maar wel aan het herstellen. De linkerhand, die nog ergere brandwonden opliep, zit nog wel in het verband.

"50 procent ben ik terug. Ik ben ongelooflijk blij dat mijn rechterhand niet meer ingepakt is," aldus Grosjean op zijn Instagram-account. "Ik moet het heel de dag inwrijven met crèmes maar het doet ongelooflijk goed om mijn hand in zo'n goede toestand te zien."

"Nu is het wachten op mijn linkerhand om te herstellen."

Meer F1-nieuws:

  • - VIDEO: 3D-animatie toont hoe Romain Grosjean zware F1-crash overleefde
  • - F1-piloot panikeerde toen hij dacht dat hij het coronavirus had
  • - VIDEO: Teamgenoot Mick Schumacher betast vrouw en moet excuses aanbieden
  • - Max Verstappen: “Tijdens de laatste race nog eens voluit voor overwinning gaan”
  • - Fernando Alonso gaat in Abu Dhabi F1-demo geven met Renault-bolide van eerste F1-titel
  • Corrigeer

    Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.