Einde van Hannes Van Der Bruggen bij Kortrijk: contract van kapitein wordt niet verlengd

Einde van Hannes Van Der Bruggen bij Kortrijk: contract van kapitein wordt niet verlengd

Foto: VDB

Hannes Van Der Bruggen is aan zijn laatste maanden bezig bij Kortrijk. De overeenkomst van de kapitein loopt in juni af. De club en speler kwamen er niet uit in de contractbesprekingen, die vorige week werden stopgezet. Zo komt er een einde aan de vier seizoenen die Van Der Bruggen voor Kortrijk afwerkte. Deze zomer kan hij als vrije speler gratis elders tekenen. “Ik ben Kortrijk dankbaar voor de periode die ik hier beleefde. De fans kunnen er vanop aan: tot de laatste minuut zal ik alles geven in dit shirt.”

Van Der Bruggen speelde tot nu toe 138 wedstrijden voor Kortrijk, scoorde zesmaal en gaf tien assists. Met de club bereikte hij tweemaal de halve finale van de beker van België. De 27-jarige middenvelder maakte in 2015 deel uit van de kampioenenploeg van Gent.

Van de basisploeg van Kortrijk zijn ook Julien De Sart en Ilombe Mboyo einde contract. Yevhen Makarenko moet in juni terug naar Anderlecht. Ook de overeenkomsten van Golubovic, Stojanovic, Lepoint, Jakubech en Deman lopen af. De club talmt dus best niet te lang om werk te maken van een ploeg voor volgend seizoen.

Corrigeer

MEER NIEUWS