SJOTCAST. Antwerpse keepers en Leuvense leveranciers. En win een gesigneerd shirt van Club Brugge!

SJOTCAST. Antwerpse keepers en Leuvense leveranciers. En win een gesigneerd shirt van Club Brugge!

Sjotcast doet het deze week nog eens met z’n drietjes.

Nog geen fans in de Belgische voetbalstadions, maar dat belet Sjotcast niet om wekelijks door te gaan. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In deze zeventiende aflevering van seizoen 3 vertelt Gert hoe een diner met Paul Gheysens eraan toe gaat, gooit Guillaume een bloemetje naar Xavier Mercier en vond Lars de Diagne van Anderlecht.

Sjotcast: elke maandag om 16 uur

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Win een gesigneerd shirt van leider Club Brugge!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. In onze voetbalpodcast kunt u nu ook met de regelmaat van de klok een prijs winnen. Deze week kan u een gesigneerd shirt van leider Club Brugge winnen. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans!

Corrigeer