Politie legt huwelijksfeest met 54 aanwezigen en tiental kinderen stil in leegstaand restaurant

Politie legt huwelijksfeest met 54 aanwezigen en tiental kinderen stil in leegstaand restaurant

Het huwelijksfeest vond plaats in een leegstaand restaurant. Foto: Google Maps

Vilvoorde -

De politie van de zone VIMA (Vilvoorde-Machelen) heeft zondagmiddag in Vilvoorde een groot huwelijksfeest stilgelegd. Dat was aan de gang in een leegstaand restaurant op de Koningslosesteenweg. Er waren 54 volwassenen aanwezig en een tiental kinderen. Dat bevestigen burgemeester Hans Bonte en het parket Halle-Vilvoorde.

Het Afrikaans huwelijksfeest vond zondag plaats in het voormalige restaurant La Haciënda in de Vilvoordse wijk Kassei. Het parket Halle-Vilvoorde bevestigt de tussenkomst van de politie. “We maken voor iedereen een proces-verbaal op en zullen daarna zien wie er welke boete krijgt of eventueel onmiddellijk gedagvaard wordt als het om de organisatoren gaat”, zegt parketwoordvoerster Carol Vercarre. Over de interventie zelf en hoe die verlopen is, zijn geen details bekend.

Chique restaurant

Burgemeester Hans Bonte (SP.A) reageert ontzet. “Ik ben verschrikkelijk verontwaardigd. Wie haalt het in zijn hoofd om zoiets in deze tijden nog te doen... Ik hoop echt dat de organisatoren en ook de eigenaar die het pand verhuurd heeft zwaar ter verantwoording worden geroepen.”

De aanwezigen kwamen zo goed als allemaal van buiten Vilvoorde en kwamen zelfs uit het buitenland. La Haciënda was vroeger een van de meest chique restaurants van Vilvoorde maar staat nu al jaren leeg.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio