Celebs

Kanye West brengt bezoekje aan Antwerps restaurant: “Hij testte negatief op Covid-19, maar positief op ons eten”

Kanye West brengt bezoekje aan Antwerps restaurant: “Hij testte negatief op Covid-19, maar positief op ons eten”

Foto: Instagram

De Amerikaanse rapper Kanye West werd afgelopen week verschillende keren gespot in Antwerpen. Slapen doet hij in hotel Julien en gaan eten blijkbaar in restaurant Veranda.

De Amerikaanse rapper loopt al enkele dagen in ons land rond. Vrijdag doken er al beelden op van West die ‘huis De Cluyse’ verliet. De bekende Interieurarchitect Axel Vervoordt is eigenaar van ‘huis De Cluyse’ en hij tekende in het verleden het interieur van de rapper en zijn vrouw Kim Kardashian.

Slapen doet de voormalige presidentskandidaat in Hotel Julien en eten blijkbaar bij restaurant Veranda. Eigenaar Davy Schellemans postte maandagavond op Instagram een foto waarbij hij naast de rapper poseert. “Kanye testte negatief op Covid-19 en positief op het eten van Veranda”, klonk het. Of hij ter plaatse heeft gegeten (wat tegen de coronamaatregelen is) of enkel eten heeft afgehaald, is niet bekend.

De rapper zou in Antwerpen verblijven om te werken aan de release van zijn nieuwe Nike-schoenen. Maar het zou ook kunnen dat hij in ons land is om zijn samenwerking met het kledingsmerk Gap voor te bereiden.

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees