Presentatrice gaat viraal met uitspraak over sperma van vader bokskampioen (die triomfeert met brutale KO)

Presentatrice gaat viraal met uitspraak over sperma van vader bokskampioen (die triomfeert met brutale KO)

Kate Abdo, waar zat je met je gedachten? Die vraag stelden vele boksfans zich toen ze de presentatrice aan het werk zagen voor de bokswedstrijd tussen Ryan Garcia en Luke Campbell.

Abdo is geen nobele onbekende in de tv-wereld. De Britse uit Manchester presenteerde al voor onder meer Fox Sports, Sky Sports en CNN. Momenteel is ze het gezicht van het Champions League-magazine van het Amerikaanse CBS Sports. En ze doet boksverslaggeving voor DAZN.

Ze was dan ook van de partij voor de clash tussen Garcia en Campbell, en Abdo mocht vader Garcia ontvangen voor de camera. De Britse had voorspeld dat de Mexicaanse Amerikaan zou winnen. Bovendien telt de familie met Sean Garcia nog een getalenteerde bokser. Het leverde Garcia Senior een bijzonder compliment op van Abdo.

“U maakt ze mooi. U maakt ze atletisch. U heeft best goed sperma, meneer”, aldus de presentatrice. “Oh, wel bedankt”, glimlachte Garcia.

Ryan Garcia, beter bekend als ‘Golden Boy’, had het knap lastig tegen Luke Campbell. Hij ging namelijk voor de eerste keer in zijn carrière tegen het canvas. Maar Garcia herstelde zich en klopte zijn tegenstander uiteindelijk neer met een brutale KO-slag in de ribben.

Corrigeer