Kleren uit op eerste date in nieuw VTM-programma

Kleren uit op eerste date in nieuw VTM-programma

Spannend is het wel, je kleren uitspelen op een eerste date. Foto: VTM

De markt der datingprogramma’s is stilaan verzadigd, dacht u? U had het fout, want over twee weken lanceert VTM 2 het programma Uit de kleren. Het concept: twee singles kleden elkaar stapsgewijs uit op hun eerste date. “Want”, zo klinkt het, “wie naakt datet, kan niks verstoppen.”

Het was ’s iets anders dan je doorsnee casting. Enkele maanden geleden ging VTM op zoek naar singles die het zagen zitten om al uit de kleren te gaan op de eerste date. Het resultaat is over twee weken te zien op VTM 2 onder de titel Uit de kleren. Een vlag die de lading perfect dekt. 50 singles werden op dates van een halfuurtje gestuurd. Ze krijgen persoonlijke vragen en fysieke opdrachten voorgeschoteld en leren elkaar zo op een intense manier kennen.

Bovendien kleden ze elkaar stapsgewijs uit tot hun ondergoed – niet volledig naakt dus – en kruipen ze samen onder de lakens. Na dat halfuurtje beslissen ze of ze bij elkaar in bed blijven liggen of snel hun kleren terug aantrekken om hun eigen weg te gaan.

Het programma is een revival van Undressed, dat een kleine vijf jaar geleden werd uitgezonden op de digitale zender TLC. Uit de kleren start op dinsdag 26 januari om 21.35 uur op VTM 2.

Corrigeer

MEER NIEUWS