Vlinders in de buik bij deelnemers ‘Big brother’? Volgens Betty alvast wel: “Een koppel in wording, dat kan niet anders”

Vlinders in de buik bij deelnemers ‘Big brother’? Volgens Betty alvast wel: “Een koppel in wording, dat kan niet anders”

Iedere week laat voormalig deelneemster Betty Owczarek haar licht schijnen op de afgelopen week van Big brother. Een van de opvallendste momenten was uiteraard het vrijwillige vertrek van Theo: “Ik had totaal niet gedacht dat hij het in zijn hoofd zou halen om te vertrekken”, vertelt ze. “Hij leek me echt een winnaarstype.” De bijzonder goede verstandhouding tussen Jill en Thomas valt haar dan weer in positieve zin op. “Een koppel in wording”, voorspelt ze. “Dat kan niet anders.”

bekijk ook

Betty blikt terug op eerste week “Big brother”: “Die Theo? Mannekes toch...”

‘Big brother’ Daniëlle in tranen: “België - Nederland gezeur, ik word hier echt moe van”

Video: VIER

Zingen in de douche en twerken in bed: ‘Big brother’-bewoners gaan los na goed nieuws in liveshow

Video: VIER

Vrijwillig vertrek ‘Big brother’-kandidaat Theo breekt minst populaire genomineerde zuur op, zelfs al moet die niet naar huis

Video: VIER

Corrigeer

MEER NIEUWS

Over Big brother

Big brother is een realityprogramma dat wordt uitgezonden op Play4 (het vroegere Vier). Vanaf maandag 4 januari gaan vier Vlamingen en vier Nederlanders het experiment aan. Wat gebeurt er als wildvreemde mensen, 100 dagen lang, zonder filters en social media, met elkaar samenleven en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker? Je kan Big brother live bekijken via de livestream op GoPlay.