‘Jonagoldman’ die Aldi-personeel uitschold dient nu zelf klacht in

Veurne -

De man die in het Aldi-filiaal in Veurne voor heel wat oproer zorgde en het personeel uitschold omdat er geen jonagoldappelen meer beschikbaar waren, heeft klacht ingediend bij de politie wegens schending van de privacy. Dat bevestigt de politie van de zone Spoorkin aan Nieuwsblad.be

Het voorval en vooral de beelden die er van verspreid werden, heeft blijkbaar zo een danige impact op het leven van de man, dat hij vandaag een klacht heeft ingediend, zo bevestigt de politie van de zone Spoorkin (Veurne, Alveringem, Lo-Reninge). De uitzinnige klant vindt het niet kunnen dat iemand hem stiekem filmde en de beelden zonder zijn medeweten op het internet gooide. Hij vindt dat zijn privacy is geschonden.

“Hoe kunnen de klanten nu weten dat er geen jonagolds zijn?” Vlaanderen lachte zich afgelopen weekend een deuk toen er een filmpje opdook van een uitzinnige klant in het Veurnse filiaal van supermarktketen Aldi. De man vond het niet kunnen dat er geen jonagoldappelen meer beschikbaar waren, sloeg aan het schelden tegen het personeel en zorgde voor stevig wat oproer. Verschillende klanten in de Aldi wisten niet wat ze zagen en vooral wat ze hoorden.

Een klant vond het zo erg dat hij het tafereel filmde met zijn smartphone en de beelden online zette. Het parket van Veurne zal nu moeten beslissen wat het met de klacht doet.

LEES OOK. Filmpje van briesende man in de Aldi gaat viraal: “Moeten wij rieken dat er geen Jonagolds meer zijn?”

Corrigeer

MEER NIEUWS