Is de stem van ‘Big brother’ ontmaskerd? “Het zou mooi zijn”

Is de stem van ‘Big brother’ ontmaskerd? “Het zou mooi zijn”

Is ‘Big brother’ zélf ontmaskerd? Namen als Dave Peters en Bruno Wyndaele circuleerden al eerder. Maar één naam duikt steeds vaker op. “Het zou mooi zijn.”

“Heb je mij gemist? Ik ben terug”, met die woorden opende Big Brother begin januari het nieuwe seizoen van het realityprogramma op VIER. Sindsdien wordt er door de kijkers niet enkel druk gediscussieerd over de bewoners, maar ook over Big Brother zelf.

Wie zit verborgen achter die stem die de orders uitdeelt? Dave Peters? Bruno Wyndaele? Verschillende namen worden genoemd, maar één die steeds vaker opduikt is die van Jeroen (42). De (stem)acteur woont in Borgerhout, maar is afkomstig uit Riemst. Hij had rolletjes in de series Red Light, Over Water en De Twaalf, maar kijkers denken hem vooral te herkennen van de spotjes voor Coolblue, waaraan hij zijn stem leent.

Wanneer we hem contacteren, blijken we niet de eerste te zijn die hem linken aan de bekende opdrachtgever. “Het zou mooi zijn als big brother een Limburger blijkt te zijn”, is het enige dat hij erover kwijt wil.

LEES OOK. Nieuwe kandidaat ‘Big brother’ is papa van profwielrenner: “Dit is vakantie voor mij” (+)

Ook bij VIER, dat dagelijks de gebeurtenissen in het huis toont, willen ze nog niet verklappen wie big brother is. “Die identiteit houden we graag nog geheim om het mysterie en de alwetendheid van de stem te bewaren”, aldus Barbara Salomon. De zoektocht loopt dus nog even verder. Big brother mag 100 dagen lang opdrachten uitdelen aan de kandidaten, die sinds oudejaarsavond het huis bewonen. Hij heeft dus nog 80 dagen te gaan.

Is de stem van ‘Big brother’ ontmaskerd? “Het zou mooi zijn”

‘Big Brother’, elke werkdag om 21.30 uur op Vier. De livestream is 24/7 te volgen op vier.be

Corrigeer

MEER NIEUWS

Over Big brother

Big brother is een realityprogramma dat wordt uitgezonden op Play4 (het vroegere Vier). Vanaf maandag 4 januari gaan vier Vlamingen en vier Nederlanders het experiment aan. Wat gebeurt er als wildvreemde mensen, 100 dagen lang, zonder filters en social media, met elkaar samenleven en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker? Je kan Big brother live bekijken via de livestream op GoPlay.