Of Sam Bennett een briljant acteur is! “Dit is geen luier”

Of Sam Bennett een briljant acteur is! “Dit is geen luier”

Ook in de Ierse hoofdstad Dublin wordt volop ingezet op ‘deelfietsen’. ‘Dublinbikes’ kon nog wel een duwtje in de rug gebruiken en daarvoor werd niemand minder dan Sam Bennett aangesproken, de Ierse spurter van Deceuninck - Quick-Step die afgelopen jaar nog de groene trui won in de Tour de France. Alleen kan dat zijn tegenspeler Joseph Mcgucken duidelijk worst wezen. “Je draagt verdorie een luier.”

Het moet gezegd: Bennett speelt de rol van de ietwat timide profrenner perfect. De confrontatie met acteur Mcgucken is bij momenten hilarisch. Die weet duidelijk niet wie Bennett is of waar de groene trui voor staat en gaat volledig loos op fiets en outfit van Bennett. “Je draagt verdorie een luier”, klinkt het waarop een verbouwereerde en tot in het diepst van zijn ziel geraakte Bennett prompt wegfietst. “I don’t have to take this”, mokt Bennett. “Dit is geen luier.”

Die Mcgucken is trouwens best actief gebleven tijdens de coronacrisis. Zijn hilarische confrontatie met een blikje Budweiser in volle lockdown bewijst dat hij van vele markten thuis is.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.