Met groene deelwagen gratis naar het vaccinatiecentrum

Met groene deelwagen gratis naar het vaccinatiecentrum

Foto: rr

Antwerpen -

Zorgpersoneel dat binnenkort naar het vaccinatiecentrum moet voor een prik, kan daarvoor gratis een groene deelwagen gebruiken. Dat maakte aanbieder Green Mobility zonet bekend. Wie zijn prik al heeft gehad, bijvoorbeeld in het ziekenhuis waar nu de vaccinaties bezig zijn, mag alsnog een gratis ritje doen met zo’n deelwagen.

GreenMobility speelt in op het feit dat de twee grootste vaccinatiecentra, Spoor Oost in Antwerpen en Flanders Expo in Gent, in de ‘satellietsteden’ liggen waar de deelauto’s al beschikbaar zijn. “Er worden 20 gratis rijminuten gereserveerd voor elke hulpverlener die zijn of haar vaccin in Park Spoor Oost in Antwerpen moet gaan halen”, belooft de aanbieder.

“De mensen hoeven zich enkel te registreren en een mailtje te bezorgen met hun bedrijfsmail of een ander bewijs dat ze wel degelijk in de zorg werken. We denken in eerste instantie aan huisartsen en zelfstandige hulpverleners. Zorgpersoneel dat in het eigen ziekenhuis wordt gevaccineerd, sluiten we niet uit. Zij kunnen de rit met GreenMobility voor eender welke verplaatsing benutten, bijvoorbeeld voor hun werk.”

Met groene deelwagen gratis naar het vaccinatiecentrum
Foto: rr

Greenmobility.com

Op de hoogte blijven van al het nieuws rond het coronavirus? Volg hier de laatste updates.

Meer over Coronavirus

Corrigeer

MEER NIEUWS

AANGERADEN