Harde kern van Antwerp haalt uit naar bestuur na comeback van Didier Lamkel Zé

Harde kern van Antwerp haalt uit naar bestuur na comeback van Didier Lamkel Zé

Foto: RR

Winning-goal of niet, Didier Lamkel Zé is nog altijd persona non grata bij de supporters van Antwerp. De harde kern van The Great Old kan er niet bij dat de Kameroener tegen Cercle Brugge opnieuw zijn kans kreeg na de fratsen van de laatste weken. Donderdagmorgen hing voor de hoofdingang van de Bosuil een spandoek met daarop een niet mis te verstane boodschap: “La direction du club: putes de LZ.” Vertaalt u gerust zelf.

LEES OOK. Opvallend: amper handvol spelers van Antwerp kwam met Lamkel Zé vieren, De Laet keerde zich zelfs om

Didier Lamkel Zé bezorgde Antwerp woensdagavond de drie punten door tegen Cercle Brugge het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Voor de supporters klaarblijkelijk niet genoeg om de Kameroener zijn fratsen van de laatste weken te vergeven. Lamkel Zé kwam onder meer naar de Bosuil in een truitje van Anderlecht. Op Instagram dreigde hij daarna om volgende keer in een truitje van aartsrivaal Beerschot te zullen opdagen. De club legde hem onlangs nog een socialemedia-verbod op.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.