Nieuw seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ start gedateerd: tribunes vol volk en Natalia is nog te zien met babybuikje

Nieuw seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ start gedateerd: tribunes vol volk en Natalia is nog te zien met babybuikje

Natalia mét babybuikje in The Voice terwijl haar dochter nu al tien maanden is. Foto: VTM

The Voice van Vlaanderen is vanaf vrijdag 5 februari terug, maar de talentenjacht zal er wel wat merkwaardig uitzien. VTM kan niet verbergen dat de blind auditions wat gedateerd aandoen.

De blind auditions werden destijds in één ruk opgenomen met die van het meest recente seizoen van The voice kids en The voice senior, die in maart en november 2020 werden uitgezonden. De kandidaten van dit zevende seizoen van The voice van Vlaanderen passeerden voor hun blind audition reeds begin januari 2020 in de VTM-studio’s. De tribunes zaten toen nog afgeladen vol, want corona was op dat moment een mysterieus virus dat enkel in Azië opdook.

Bovendien zal de kijker coach Natalia in de eerste afleveringen met een bol buikje zien, want de Kempische was toen zeven maanden in verwachting. Dochter Bobbi-Loua is inmiddels tien maanden oud.

Twee nieuwe coaches

Behalve anciens Natalia en Koen Wauters doen twee nieuwe coaches hun intrede. Zanger Bart Peeters moest immers verstek laten gaan omdat hij toen avond na avond voor een uitverkochte Lotto Arena zong. Alex Callier besloot niet mee te doen omdat hij toen nog in de veronderstelling was dat voor Hooverphonic het – uiteindelijk geannuleerde – Songfestival eraan kwam.

De vacante plaatsen worden ingenomen door Tourist LeMC en Niels Destadsbader. “Ik heb voor mijn debuut als coach ongelooflijk veel zenuwen”, verklaarde Tourist tijdens de opnames. “Dit is nieuw voor mij. Waarom ik dit wou doen? Omdat The voice muziek ademt. Muziek domineert ook mijn leefwereld. Het doet me leven. Ik weet wat het is om een droom te hebben en die te kunnen beleven. Wat is er leuker dan te kunnen meewerken aan het realiseren van dromen van anderen?”

‘The voice van Vlaanderen’, vanaf 5/2 op VTM

Corrigeer

MEER NIEUWS