Food

Weight Watchers breidt uit met recepten Pascale Naessens

Weight Watchers breidt uit met recepten Pascale Naessens

Foto: ISOPIX

Leden van de Weight Watchers-app kunnen voortaan ook een beroep doen op de recepten van Pascale Naessens. “Binnen onze WW community merkten we grote interesse om te genieten van de smaakvolle keuken van Pascale Naessens. We zijn ook erg trots om vandaag onze applicatie te verrijken met 21 koolhydraatarme recepten”, aldus Olivier De Greve, CEO van WW Benelux.

Vanaf vrijdag wordt het receptenaanbod op de app uitgebreid met een selectie koolhydraatarme recepten uit verschillende kookboeken van Pascale Naessens. In totaal gaat het om 21 recepten voor zowel ontbijt, lunch, diner als dessert. Gebruikers van de app kunnen er onder meer inspiratie opdoen voor het bereiden van een pikante currysoep met kip en groenten of een fruitsalade met kokosmelk en zaden.

“Zowel WW als Pascale Naessens geloven erin dat een gezonde voedingsstijl smaakvol kan en moet zijn. We zijn ook erg trots om vandaag onze applicatie te verrijken met een selectie koolhydraatarme recepten“, zegt Olivier De Greve, CEO van WW Benelux.

Corrigeer