Opmerkelijk openhartige gesprekken en veel tranen in ‘Big Brother’

De bewoners beginnen stilletjes aan steeds meer connectie met elkaar te vinden. In het midden van de nacht vindt er een emotioneel gesprek plaats tussen de bewoners die allemaal beslissen om hun hart te luchten en over hun verleden te vertellen.

Na zijn intrede in het ‘Big Brother’-huis zet Patrick meteen de boel op stelten. Daardoor laat hij een sterke eerste indruk na. Hij bevestigt door wat hij op tv heeft gezien dat er wel degelijk complottheorieën zijn en daar kan Nathalie niet mee om.

Nathalie hard aangepakt op social media: “Ze toont dit gedrag om een reden...” Psycholoog Kai bespreekt Nathalie haar gedrag en geeft context aan waarom ze zo aangepakt wordt op social media. Het is duidelijk dat ze in het verleden gekwetst is en daarom soms in de aanval gaat.

Big Brother is elke weekdag om 21u30 te zien op VIER en VIER.be.

Corrigeer

MEER NIEUWS

Over Big brother

Big brother is een realityprogramma dat wordt uitgezonden op Play4 (het vroegere Vier). Vanaf maandag 4 januari gaan vier Vlamingen en vier Nederlanders het experiment aan. Wat gebeurt er als wildvreemde mensen, 100 dagen lang, zonder filters en social media, met elkaar samenleven en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker? Je kan Big brother live bekijken via de livestream op GoPlay.