‘Big Brother’ heeft boodschap voor bewoners na helse nacht en exclusief interview met afvaller

Drama in het ‘Big Brother’-huis. Jill werd vannacht onwel en voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De bewoners zijn kapot van de helse nacht, en Big Brother heeft een boodschap voor hen.

Naomi en Liese krijgen een enveloppe met redenen waarom ze genomineerd zijn. Alleen weten ze niet van wie welke reden is.

De groep komt te weten dat de token verdwenen is. Nick is hier helemaal niet mee opgezet, en pakt de groep meteen hard aan.

René moest donderdagavond jammer genoeg het Big Brother-huis verlaten. Hij was al een keer genomineerd, maar mocht toen blijven door de exit van Theo. Nu moet hij definitief het huis verlaten.

Corrigeer

MEER NIEUWS

Over Big brother

Big brother is een realityprogramma dat wordt uitgezonden op Play4 (het vroegere Vier). Vanaf maandag 4 januari gaan vier Vlamingen en vier Nederlanders het experiment aan. Wat gebeurt er als wildvreemde mensen, 100 dagen lang, zonder filters en social media, met elkaar samenleven en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker? Je kan Big brother live bekijken via de livestream op GoPlay.