Koppel erg verbaasd wanneer ze deze ongewenste gasten op terras van woning aantreffen

Koppel erg verbaasd wanneer ze deze ongewenste gasten op terras van woning aantreffen Video: KameraOne

David De Beer werd eerder deze maand flink verrast in het Zuid-Afrikaanse Hoedspruit. Toen de man samen met zijn vrouw Mariska de leegstaande woning van zijn vader bezocht, trof hij maar liefst zes leeuwen aan op het terras. Enkel een glazen raam scheidde het koppel van de roofdieren, maar de leeuwen maakten gelukkig geen aanstalten om aan te vallen.

De man plaatse enkele foto’s en video’s op zijn Facebook-profiel. “Mijn vader bood de woning te koop aan sinds december en we wilden even kijken of alles er nog in orde was”, vertelde De Beer. “Nadat we de deur zachtjes openden, merkten we dat de leeuwen op het terras sliepen.”

Lang bleven ze echter niet liggen. Nadat de deur hard dichtklapte, schrokken de dieren op en stonden ze razendsnel recht. “We hebben voldoende afstand gehouden”, aldus de man. “Indien er iets gebeurde, konden we snel vluchten via de voordeur.” De woning bevindt zich in een natuurreservaat en heeft geen omheining, wat de roofdieren makkelijk de kans gaf om een bezoekje te brengen.

bekijk ook

Spektakel komt voor toeristen plots erg dichtbij wanneer buffel wil ontsnappen aan hongerige leeuwen

Gids probeert indruk te maken op toeristen door leeuw te aaien maar moet het bekopen

Hongerige leeuw ziet in babyneushoorn lekker hapje, maar dat laat alerte moeder niet zomaar gebeuren

Corrigeer

RECENT NIEUWS

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees