Bonaventure uitgeschakeld in WTA Yara Classic Valley

Bonaventure uitgeschakeld in WTA Yara Classic Valley

Foto: BELGA

Ysaline Bonaventure (WTA 123) heeft zich zondag niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde van de WTA Yara Classic Valley in Melbourne (hard/442.020 dollar), een voorbereidingstoernooi op de Australian Open.

Bonaventure verloor met tweemaal 6-3 tegen de Amerikaanse Danielle Collins (WTA 46). De partij duurde 1 uur en 17 minuten.

Met Alison Van Uytvanck (WTA 65) en Greet Minnen (WTA 110) komen nog twee Belgische vrouwen in actie op de WTA Yara Classic Valley. Zij treffen in de eerste ronde respectievelijk de Taiwanese Su-Wei Hsieh (WTA 68) en Servische Olga Danilovic (WTA 183). Ook Kirsten Flipkens (WTA 87) stond op de deelneemsterslijst, maar de Kempense moest verstek laten gaan omdat ze nog te veel last heeft aan haar enkel.

Van Uytvanck out in dubbel

Van Uytvanck was op de WTA Yara Classic Valley ook aan zet in het dubbelspel aan de zijde van de Zweedse Cornelia Lister, maar verloor meteen in de eerste ronde. De Indiase Ankita Raina en de Nederlandse Rosalie van der Hoek waren in twee sets (7-6 (7/5) en 6-4) te sterk. De wedstrijd nam 1 uur en 24 minuten in beslag.

Corrigeer