Eerste deelnemers nieuw datingprogramma ‘Blijven slapen’ gaan er meteen voor: “Ik moest testen of ze goed kust natuurlijk”

Eerste deelnemers nieuw datingprogramma ‘Blijven slapen’ gaan er meteen voor: “Ik moest testen of ze goed kust natuurlijk”

Mario en Monique gaan ervoor op hun eerste date.

Het ene datingprogramma is nog maar een goeie week oud, of daar lanceert VTM al het volgende. Na Uit de kleren lanceert VTM 2 op Valentijn het nieuwe Blijven slapen, waarin singles op dates van 24 uur lang gaan.

Maakt de liefde meer kans als je ruim de tijd krijgt om elkaar écht te leren kennen? Dat is de vraag die het nieuwe Blijven slapen zal stellen. Een datingprogramma op VTM 2 wordt dat, waarin Vlaamse singles minstens 24 uur met hun potentiële partner doorbrengen. In een luxueus huis met een goed gevulde koelkast, bubbelbad en tennisbaan. “Van breakfast tot bed”, zoals VTM het zelf verwoordt.

De eerste aflevering wordt uitgezonden op Valentijn, ’s avonds. VTM verspreidt de romantiek dan over haar verschillende zenders. Eerst is er Blind getrouwd op VTM, waarna de eerste aflevering van Blijven slapen wordt uitgezonden op zowel VTM als VTM 2. Wie na dat eerste proevertje zin heeft in meer, krijgt op VTM 2 meteen de tweede aflevering te zien. Vanaf dan is het programma van zondag tot dinsdag te zien.

Hallo kroket

Maken in die eerste aflevering hun opwachting: de 33-jarige Monique en de 47-jarige Mario. Die laatste is alvast enthousiast. “Ik ben al rechtuit, maar zij is gewoon iemand waarbij het knal, bam, bats is. Ze heeft een temperamentje en verbloemt niets. Net hebben we gekust, want ik moest testen of ze goed kust natuurlijk. En ik moet zeggen: hallo kroket.”

Dat doet alvast een geslaagde date vermoeden. Na 24 uur beslissen de koppels zelf of ze willen blijven of vertrekken. Zit het mee, mogen ze hun verblijf verlengen tot maximum vier dagen. En nadien hun romantisch onderhoud verderzetten in de buitenwereld, natuurlijk. Maar allen moeten ze zeker één keer blijven slapen.

‘Blijven slapen’, vanaf zondag 14 februari om 21.30 bij VTM 2

Corrigeer

MEER NIEUWS