Roeselare lijdt vierde nederlaag in groepsfase van Champions League volleybal

Roeselare lijdt vierde nederlaag in groepsfase van Champions League volleybal

Foto: VDB

Roeselare heeft dinsdag ook zijn vierde groepswedstrijd in de Champions League volleybal voor mannenteams verloren. De West-Vlamingen gingen in het Italiaanse Modena met 3-1 onderuit tegen het Poolse Warschau. De setstanden waren 20-25, 25-19, 25-20 en 25-18. De match duurde een uur en 38 minuten.

In december verloor Roeselare ook al zijn eerste drie wedstrijden tijdens de heenronde van de groepsfase, die in eigen huis werd afgewerkt. Morgen/woensdag speelt het team van coach Steven Vanmedegael tegen het Russische Kuzbass Kemerovo, donderdag wacht thuisploeg Leo Shoes Modena.

De vijf groepwinnaars en de beste drie tweedes plaatsen zich voor de kwartfinales. Roeselare maakt geen kans meer om door te stoten.

Met Lindemans Aalst was nog een tweede Belgische ploeg actief in de Champions League. De Ajuinen verloren in december en januari hun zes groepsduels.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.