Shiloh Jolie-Pitt wil geen ‘Pitt’ meer zijn: “Dit is een harde klap voor Brad”

Shiloh Jolie-Pitt, de dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie zou op haar geheime socialemediapagina ‘Pitt’ geschrapt hebben uit haar naam. Volgens bronnen is dat een grote klap voor Brad Pitt, die nog steeds vecht voor 50/50 co-ouderschap na de scheiding.

Brad Pitt (57) en Angelina Jolie (45) zijn nu al sinds 2016 uit elkaar, maar nog steeds is de voogdij over hun kinderen niet helemaal geregeld. Het ziet ernaar uit dat die strijd ook voor de rechter gevoerd zal worden. Intussen wonen de kinderen bij Jolie in Los Angeles, en naar verluidt heeft Pitt ook wel geregeld goed contact met de kinderen. Het koppel heeft zes kinderen: Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) en de tweeling Vivienne en Knox (12).

Maar dat Shiloh nu haar achternaam aanpast, komt hard aan bij de steracteur. Naar verluidt had hij een goed contact met zijn dochter. Mocht de voogdij straks voor de rechter komen, lijkt het er nu op dat Shiloh misschien toch liever bij haar moeder zou blijven, klinkt het in verschillende media. “Het was echt een zware klap”, aldus een bron van The Mirror. Verder was er al een voorval met het oudste kind Maddox. Tijdens een vlucht zou Pitt dronken geweest zijn en kwetsende dingen gezegd hebben tegen Maddox.

bekijk ook

Zijn Jennifer Aniston en Brad Pitt weer samen? Fans geloven van wel na opvallende selfie van Jen

Het internet gaat uit zijn dak na flirterige reünie van Jennifer Aniston en Brad Pitt

Corrigeer

RECENT NIEUWS

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees