Na de spanning in ‘Big brother’: Jerrel en Michel leggen het bij

De laatste dagen was er heel veel spanning tussen Jerrel en Michel in het Big brother-huis. Beiden vonden dat ze niet met respect met elkaar omgingen en dat woog op de sfeer. Ze hebben een goed gesprek en leggen het bij: “Zand erover’, klinkt het.

Nadat Patje vorige week het programma moest verlaten, spreekt hij in zijn testament de bewoners nog een laatste keer toe. Hij wenst iedereen veel succes toe en roept hen op om vooral te genieten van hun tijd in het huis. “Ik mis het nu al”, aldus Patrick.

En tussen alle drama door is er ook tijd voor ontspanning. Big brother zorgt voor een hardstyle feestje voor zijn gasten.

Corrigeer

MEER NIEUWS

Over Big brother

Big brother is een realityprogramma dat wordt uitgezonden op Play4 (het vroegere Vier). Vanaf maandag 4 januari gaan vier Vlamingen en vier Nederlanders het experiment aan. Wat gebeurt er als wildvreemde mensen, 100 dagen lang, zonder filters en social media, met elkaar samenleven en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker? Je kan Big brother live bekijken via de livestream op GoPlay.