Hazard heeft duurdere smaak dan Courtois

In dit interieur kan Eden Hazard binnenkort koffie uit een bekertje slurpen op weg naar het oefencomplex.  

Naar jaarlijkse gewoonte hebben de spelers van Real Madrid een auto mogen kiezen van sponsor Audi. Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois kozen voor een SUV, Hazard haalde het onderste uit de kan en koos een Q8, Courtois stelde zich tevreden met een iets goedkopere Q7.

Michael Van Damme

Audi is al zeventien jaar sponsor van Real Madrid en de autofabrikant deelt jaarlijks wagens uit aan de voltallige selectie. Maandag was het weer zover: 23 bolides werden overhandigd op de stadionparking van de B-ploeg waar de spelers met hun nieuwe vierwielers poseerden.

Terwijl trainer Zinédine Zidane voor een sportieve break koos (Audi RS 6 Avant quattro), ging de voorkeur van onze Rode Duivels uit naar SUV’s. Thibaut Courtois ging voor een Audi Q7 50 TDI quattro tiptronic, catalogusprijs 67.440 euro. Eden Hazard ging voor het duurste model in de serie, de Q8. De Q8 50 TDI quattro tiptronic staat 73.980 euro geprijsd. Beiden gingen voor een klassieke donkergrijze uitvoering.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over Real Madrid

Video

Keuze van de redactie