Jaloezie steekt de kop op in ‘De bachelorette’: “Het mag er wat minder warm aan toegaan”

Jaloezie steekt de kop op in ‘De bachelorette’: “Het mag er wat minder warm aan toegaan”

Elke Clijsters en Django gaan 24 uur op date.

Vorige week bleef het nog bij een aftastende kennismaking, maar donderdagavond schakelen de vrijgezellen een versnelling hoger in De bachelorette. Elke Clijsters kiest Django uit voor een date van 24 uur, waardoor die in de ogen van zijn tegenstanders al een voorsprong heeft. “Je hebt de hele nacht, meer heb je niet nodig.”

Er stonden vijftien mannen te wachten, maar Elke Clijsters had maar veertien rode rozen om uit te delen. Toen kandidaat Django als enige overbleef zonder roos, ging hij ervan uit dat het verhaal voor hem al ten einde was. Tot Clijsters een witte roos tevoorschijn toverde. Django moest de wedstrijd niet verlaten,maar mocht meteen met haar op date, 24 uur lang. “Omdat ik, vanaf het moment dat hij uit de auto stapte, wel wat kriebeltjes voelde”, klonk het.

Donderdagavond trekken de twee de natuur in voor een nachtje kamperen. De tent is luxueus en de setting, met wuivend riet en dartelende herten, idyllisch. En het blijkt ook nog ’s te klikken tussen de twee. Ook Django heeft al een huwelijk achter de rug. “Ik vind het wel fijn dat hij dat ook heeft meegemaakt”, zegt Clijsters. “Dat creëert wel een band.”

Hondenfluisteraar

Dat Django al meteen 24 uur krijgt om Clijsters beter te leren kennen, zorgt voor afgunst bij de overige vrijgezellen. De date is hét gespreksonderwerp aan hun kampvuur. “Ik hoop dat het daar niet zo gezellig is als hier. Het mag er wat minder warm aan toegaan.”

Zeker Jeffrey, die zich vorige week al liet opmerken, heeft zijn bedenkingen. “Je hebt de hele nacht. Meer heb je niet nodig. Ah ja. Als je een vent bent, dan neem je initiatief. Dan ga je gewoon knallen. Als ik die 24 uur had gehad, had ik er een strikje rond gedaan.”

Later in de aflevering zal Jeffrey zijn kans nog krijgen, wanneer Clijsters enkele vrijgezellen onderwerpt aan een test. Ze moeten een behendigheidsparcours afleggen met honden. De beste hondenfluisteraar krijgt een privémomentje met haar. “Als ik ergens aan meedoe, dan win ik”, klinkt het strijdvaardig.

De bachelorette, Play4, 20.30 uur

Corrigeer

MEER NIEUWS