Actrice Tania Van der Sanden klapt uit de biecht over opnames hilarische tv-serie: “Ik moest twee herensokken in mijn beha steken”

Actrice Tania Van der Sanden klapt uit de biecht over opnames hilarische tv-serie: “Ik moest twee herensokken in mijn beha steken”

Actrice Tania Van der Sanden geeft in haar podcast geheimpjes prijs over de populaire tv-serie 'Het Eiland' waarin ze meespeelde. Foto: if

Lokeren -

In de podcastreeks De Protpod komt deze week Tania Van der Sanden, alias Linda Hombroeckx uit Het eiland, aan bod. De actrice, ook bekend als ‘de mama’ in de Man bijt hond-rubriek Vaneigens, woont al enkele jaren op de grens van Lokeren met Zeveneken en verklapt in de podcast nu heel wat weetjes over de hilarische kantoor-tv-serie die liep in 2004 en 2005.

Actrice Tania Van der Sanden (59) werd in Vlaanderen beroemd als de ietwat marginale mannenhaatster Linda Hombroeckx in de serie Het eiland – een soort moderne versie van De collega’s – maar was voordien al ‘de mama’ in de familie Vaneigens in Man bijt hond op Eén, de voorganger van Iedereen beroemd. Van der Sanden is dan wel afkomstig uit de Kempen maar woont al enkele jaren op de grens van Lokeren met Zeveneken.

Tania is deze week de centrale figuur in de podcast De Protpod waarin Kristof Colle en Eline Gregoir alle afleveringen van de hilarische tv-serie Het eiland, die draaide rond het wel en wee van een aantal collega’s binnen het fictieve bedrijf Cynalco Medics, binnenstebuiten keren.

Buitenlandse voorbeelden

“We lieten ons inspireren door buitenlandse voorbeelden van podcasts over tv-series. In iedere podcast fileren we elke aflevering van de serie tot op het bot”, vertellen Kristof en Eline. “We gaan daar behoorlijk ver in. Zo ver, dat we voor elke aflevering van Het eiland al gauw vier podcasts van minstens anderhalf uur nodig hebben.”

Deze week geeft Tania heel wat geheimen en weetjes over haar personage prijs. “Zo moest ik twee herensokken in mijn beha stoppen om mijn personage wat meer boezem te geven. Voor de opnames werden we door regisseur Jan Eelen trouwens meegenomen naar een echt bedrijf en hebben we er zelfs persoonlijkheidstests moesten afleggen, om kennis te maken met de verschillende types werknemers. Het was in elk geval een heerlijke en onvergetelijke periode”, aldus Tania.

https://soundcloud.com/de-protpod of via www.youtube.com/channel/UCx9_T_f_v6BXt0ejHVjbBqw

Corrigeer

MEER NIEUWS