Basketster LeBron James is door het dolle heen met oogverblindende nieuwe bolide: “Het is een elektrisch beest”

LeBron James en de LA Lakers mogen dan hun laatste vier NBA-wedstrijden verloren hebben, ‘The King’ kijkt vooral naar de play-offs. En naar mooie wagens. Als ambassadeur van Hummer kreeg hij een voorproefje van de nieuwe GMC Hummer EV, een elektrische versie van het iconische merk.

De wagen bezit een vermogen van om en bij de 1.000 pk. Je zit al aan 100km/u in minder dan vier seconden. De ‘supertruck’ kost al snel 100.000 dollar, oftewel zo’n 82.000 euro. Je kan er meer dan 500 kilometer mee afleggen met één laadbeurt.

De Hummer EV is een pareltje, zeker voor een autoliefhebber als James. “Woooow” en “Daaaaammmnn” waren zijn eerste reacties toen hij de wagen die in 2022 in productie gaat voor het eerst zag in een garage in Los Angeles.

“GMC mag heel trots zijn op de details die ze in dit beest gestoken hebben”, legt de Amerikaanse basketster uit. “Ze hebben er duidelijk veel uren werk ingestoken. Fantastisch. En dan is hij nog volledig elektrisch ook, met zo’n vermogen en uitzicht. Wees dus niet verrast als je mij in deze bolide door de straten van LA ziet cruisen.”

Corrigeer