Pijlendief zet wandelaars Kadodders een hak

Pijlendief zet wandelaars Kadodders een hak

“Er is een flauwe plezante aan het werk die al een drietal keer de parcourspijlen heeft verwijderd”, zegt voorzitter Jan De Coninck van wandelclub WSV De Kadodders. Foto: Leo De Nijn

Sint-Katelijne-Waver / Walem / Mechelen -

Wandelclub WSV De Kadodders organiseert nog tot en met volgende week wandelingen met vertrek in het Sint-Michielskasteel, in de Groenstraat in Sint-Katelijne-Waver. Al loopt niet alles op wieltjes.

“Er is een flauwe plezante aan het werk die al een drietal keer de parcourspijlen heeft verwijderd. Dat zorgt bij veel wandelaars voor wanhoop en onbegrip. Maar ook bij ons”, zegt voorzitter Jan De Coninck van De Kadodders.

De Kadodders organiseren in deze coronatijden apart uitgestippelde wandelingen. “Zeker met het mooie weer van de voorbije dagen krijgen we heel wat wandelaars op het parcours langs het kasteel en het Fort van Walem. Er is ook veel lof van de wandelaars zelf. Al worden ze nu al voor de derde keer geconfronteerd met verwijderde pijlen. Mijn telefoon staat roodgloeiend, want heel wat wandelaars, ook van buiten de Mechelse regio, weten daardoor niet meer welke kant ze moeten uitgaan. Het is onbegrijpelijk dat iemand zich met zo’n zaken kan bezighouden. Laat het hier stoppen”, richt de voorzitter zicht tot de pijlendief.

Nog tot volgende week zondag 7 maart kan er gewandeld worden op eigen initiatief. Het vertrekpunt bevindt zich in het Sint-Michielsdomein.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio