Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar in ‘Thuis’: “Sorry, maar zei u hartjes?”

Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar in ‘Thuis’: “Sorry, maar zei u hartjes?”

Heuglijk nieuws bij de gynaecoloog Foto: Eén

In ‘Thuis’ werd het een emotioneel einde van de week voor twee koppels. Adil en Christine gaan voor de eerste keer naar de gynaecoloog, waar ze worden verrast door een opmerkelijke ontdekking. Daarnaast krijgen Kobe en Paulien het verdict van hun adoptieprocedure binnen.

Kobe (Sid Van Oerle) en Paulien (Tina Maerevoet) krijgen een antwoord op hun adoptie aanvraag. Paulien snelt naar huis wanneer Kobe belt dat het maatschappelijk verslag in de brievenbus is beland zodat ze het samen kunnen openmaken. “We stellen vast dat er te veel bezorgdheden opduiken”, leest Paulien voor. Het koppel krijgt een negatief advies en ziet zo hun adoptiedroom in duigen vallen. Een adoptieproces kan in het echte leven jaren aanslepen, maar in Thuis moet het verhaal natuurlijk wat opschieten.

Adil (Nawfel Bardad-Daidj) en Christine (Daphne Paelinck) krijgen wel heuglijk nieuws. Ze horen van de dokter dat alles in orde is met de zwangerschap. Ze vraagt hen of ze de hartjes willen beluisteren. “Sorry maar, zei u hartjes?”, vraagt Christine vol ongeloof. De twee zijn door het dolle heen wanneer de dokter bevestigt dat ze binnenkort een tweeling verwachten.

Corrigeer

MEER NIEUWS