22-jarige cafébaas komt om bij motorongeval

22-jarige cafébaas komt om bij motorongeval

Xander De Roo (rechts) en Jason Moerman openden begin vorig jaar Barville op de Markt van Tielt. Foto: tvw

Tielt -

Xander De Roo (22) uit Tielt is vrijdagavond omstreeks 18.30 uur om het leven gekomen bij een tragisch ongeval langs de Deinsesteenweg. De jongeman verloor de controle over het stuur van zijn motorfiets en belandde tegen een duiker.

Hoe het ongeval precies gebeurde, is onduidelijk. De jongeman belandde met zijn motor naast de drukke verbindingsweg tussen Tielt en Deinze en knalde tegen een duiker.

De hulpdiensten snelden nog ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat. De jongeman stierf aan zijn verwondingen. Bij het ongeval waren er geen andere voertuigen betrokken. Doordat er een getuige was van wat er is gebeurd, werd er geen deskundige ter plaatse geroepen.

Xander De Roo (22) opende vorig jaar samen met Jason Moerman de deuren van café Barville op de Markt van Tielt. De twee jonge vrienden voerden daar onlangs nog serieuze verbouwingswerken door.

Jason Moerman nam vrijdagavond in een emotionele boodschap op Facebook afscheid van Xander De Roo: “We gaan je missen man. Kan het nog altijd niet geloven. De hemel heeft er een mooie ster bij.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio