Alle lichaamsdelen van Nederlandse Ichelle (29) gevonden, Belgische moeder verdacht van moord

Alle lichaamsdelen van Nederlandse Ichelle (29) gevonden, Belgische moeder verdacht van moord

Familie en vrienden kunnen nu eindelijk afscheid nemen van de vermoorde Ichelle van de Velde. Zaterdag is het laatste ontbrekende lichaamsdeel van de 29-jarige vrouw aangetroffen in het uitwateringskanaal tussen Sluis en Retranchement. Dat meldt de Provinciale Zeeuwse Courant zaterdag.

Vrijwilligers van Stichting Signi Zoekhonden kwamen vanuit het hele land om te helpen zoeken in West-Zeeuws-Vlaanderen. Ruurd Tuinstra zegt namens de stichting: “We leven ontzettend met de familie mee en wensen hen heel veel sterkte.”

De afgelopen weken werd er al meermaals gezocht in het uitwateringskanaal. Nu zijn de zoekacties ten einde. Zoals de regionale krant schrijft kan de aandacht van de nabestaanden nu volledig uitgaan naar het afscheid nemen van de vrouw.

Al sinds december was de 29-jarige Ichelle Van de Velde vermist. Ze werd het laatst gezien bij haar oma, maar daarna werd er niets meer van haar vernomen. De vrouw baatte een naaiatelier uit in het Nederlandse Zeeuws-Vlaamse Oostburg, op een zucht van de Belgische grens.

Enkele weken geleden werd er wel een Vlaamse moeder, genaamd Sandra H. (44), gearresteerd die bevriend was met het slachtoffer. De vrouw baatte een spirituele winkel uit in dezelfde straat als Ichelle. De aanhouding van de vrouw werd afgelopen dinsdag verlengd met negentig dagen. Ze wordt verdacht van moord.

LEES OOK. Belgische moeder blijft in cel voor lugubere moord op jonge buurvrouw Ichelle: hoe een “creepy” winkeltje plots plaats delict werd

Corrigeer

MEER NIEUWS