Gerechtelijke documenten gelekt: dit is de reden waarom Kim van Kanye wil scheiden

Gerechtelijke documenten gelekt: dit is de reden waarom Kim van Kanye wil scheiden

Foto: AFP

De Britse Tabloid The Sun heeft naar eigen zeggen de gerechtelijke documenten over de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West in handen gekregen. Daaruit blijkt waarom de realityster wil scheiden van de rapper.

Het gerucht ging al een tijd de ronde, maar werd afgelopen week pas bevestigd. Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden. Volgens de krant The Sun zou de reden daarvoor een grote ruzie zijn toen er vorige zomer moest beslist worden waar de familie op vakantie zou gaan.
En nu blijkt uit de gelekte documenten dat het koppel wil scheiden door ‘irreconcilable differences’. In het Nederlands betekent dat zo iets als ‘onherstelbare ontwrichting’. De twee komen dus helemaal niet meer overeen en kunnen die problemen niet meer oplossen.

De documenten geven ook weer dat de twee allebei het voogdij over hun kinderen zullen behouden. Het voormalige koppel zou dan ook willen doorgaan met co-ouderschap.

Volgens insiders zou er ook al een contract geregeld zijn om hun gigantisch fortuin te regelen en zou het nu enkel nog gaan over het verdelen van onroerend goed.

Corrigeer