Willy Sommers gaat voor het eerst ooit in duet met dochter Annemie: “Ik heb haar 18 jaar niet gezien”

Hoog bezoek in Liefde voor muziek maandag: om All I want van Emma Bale te brengen, nodigde Willy Sommers zijn dochter Annemie uit. Het leverde het eerste duet ooit op van de twee. Emma Bale is zwaar onder de indruk.

In de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Liefde voor muziek valt op dat er een opvallende chemie is tussen Willy Sommers en Emma Bale. Hij heeft maandag dan ook een flinke primeur als verrassing voor haar: voor de allereerste keer ooit gaat Sommers in duet met zijn dochter Annemie. Toepasselijk, vindt hij.

LEES OOK. Willy Sommers in extase na reacties op ‘Liefde voor muziek’: “Nooit zó snel een hit gehad”

Dat zit zo: toen Emma Bale Willy toevertrouwde dat ze niet makkelijkste jeugd gehad heeft en haar papa ooit zes jaar niet gezien heeft, deed dat Sommers denken aan zijn eigen verhaal. “Ik heb mijn oudste dochter Annemie ook 18 jaar niet gezien. Een relatie met haar mama was geen optie dus we hebben ervoor gekozen dat ik de financiële kant voor mijn rekening zou nemen en zij de opvoeding.”

Samen brengen ze maandag een eigen versie van All I want, de cover waar Emma Bale helemaal mee doorbrak.

LEES OOK. Voor ‘Liefde voor muziek’ trad Bert Ostyn uit zijn comfortzone: “Tien jaar geleden zou ik mijn draai niet gevonden hebben” (+)

Corrigeer