Junior Planckaert niet langer samen met vriendin Shana

Junior Planckaert niet langer samen met vriendin Shana

Foto: put

Het heeft niet mogen zijn. Nadat de Vilvoordse Shana Goossens (28) in het vorige seizoen van ‘Château Planckaert’ werd voorgesteld als de nieuwe vriendin van Junior (28), zijn de twee niet langer een stel.

Meer dan een miljoen kijkers zagen Junior Planckaert dit najaar elke zondagavond sjouwen met steenpuin en steunbalken. Gedreven om het Franse kasteel in Lucy-Lévis dat zijn familie kocht, mee te renoveren. In geen tijd werd de man die zijn naam ontgroeide zo een van Vlaanderens meest begeerde vrijgezellen, tot hij de wereld toonde dat hij een nieuwe vriendin had: geen Française, maar de Vilvoordse Shana Goossens.

LEES OOK. Na succes ‘Château Planckaert’: De Planckaerts maken rentree op VTM

Junior Planckaert niet langer samen met vriendin Shana
Foto: vrt

De twee raakten tijdens de eerste coronalockdown aan de praat via de sociale media, ook al kenden ze elkaar eigenlijk niet. “Algauw zaten we van ’s ochtends vroeg tot een gat in de nacht berichten te sturen, wéken aan een stuk. Normaal spreek je meteen af, nu hebben we eerst acht weken lang ge-sms’t. Daardoor hadden we het gevoel dat we elkaar al superlang kenden toen we elkaar eindelijk zagen”, vertelden ze daarover later in Humo. Nu zijn de twee evenwel uit elkaar.

LEES OOK. Leven als Planckaert in Frankrijk: hoe koop je een chateau, hoeveel kost het en is het een goede investering? (+)

Intussen loste Eén enkele eerste beelden uit het tweede seizoen van het succesvolle Château Planckaert, waarvan de opnames nog steeds bezig zijn. Een concrete startdatum is er nog niet, al garandeert de zender dat de nieuwe afleveringen al in mei op tv zullen komen. In dat nieuwe seizoen trekken de mannen alleen naar Frankrijk om de werken verder te zetten, terwijl de vrouwen thuis alle voorbereidingen treffen voor de toekomstige verhuizing. Zo zoeken ze een oplossing voor het runnen van hun chambres d’hôtes en voor de studies van de kinderen.

Junior Planckaert niet langer samen met vriendin Shana
Over twee maanden mogen we ons aan nieuwe afleveringen van Château Planckaert verwachten. Foto: VRT

bekijk ook

Tweede seizoen ‘Château Planckaert’ al in mei op tv

Video: VRT

Wie zijn de Planckaerts? Zo zagen ze er vroeger en nu uit

Corrigeer