‘Radio gaga’ houdt halt bij UZ Gent voor miniseizoen

‘Radio gaga’ houdt halt bij UZ Gent voor miniseizoen

In de eerste aflevering komen Inge en Wim op bezoek, een koppel dat elkaar tijdens de eerste lockdown leerde kennen. Foto: VRT

Afgelopen zomer trokken ze langs Vlaamse appartementsblokken voor een vrolijke liveshow, vanaf woensdagavond keren Joris Hessels en Dominique Van Malder met hun caravan terug op televisie voor een nieuw seizoen van Radio gaga.

Het wordt een kort seizoen, weliswaar. In drie afleveringen trekken de boezemvrienden naar het UZ Gent en het woon-zorgcentrum Damiaan, om de zorgsector een hart onder de riem te steken. Door met zorgverleners en patiënten te praten en hun plaatjes te laten uitkiezen.

LEES OOK. Dominique Van Malder is overal op tv, “maar toch ben ik nu een iets minder gelukkig mens” (+)

Dat het leven, ondanks corona, ook nog veel moois te bieden heeft. Dat is de boodschap die ‘Hessie’ en ‘Dompie’ met de minireeks willen overbrengen. In de eerste aflevering komen Wim en Inge langs. Hij werkt in het slaaplabo van het UZ, zij op de longafdeling. Ze leerden elkaar kennen tijdens de eerste lockdown. “En nu vieren jullie een soort van coronymoon?”, vraagt Van Malder met een lach.

Radio gaga, Eén, 20.40 uur

Corrigeer

MEER NIEUWS