Zijn eigen restaurant mag hij nog niet openen maar chef-kok Dominique kookt binnenkort wel in hotel: “Leuk om nog eens iets op een bord te kunnen brengen”

Sterrenchef nodigt collega’s uit om samen gastronomisch menu te serveren aan Mechelse hotelgasten

Zijn eigen restaurant mag hij nog niet openen maar chef-kok Dominique kookt binnenkort wel in hotel: “Leuk om nog eens iets op een bord te kunnen brengen”

Sterrenchefs Axel Colonna-Cesari, Dominique Tondeurs en Robert en Sam Van Landeghem koken voor de tweede editie RoomService. Gastvrouwen zijn onder anderen Sabine Holvoet en Lily Borghs. Foto: Dive

Erpe-Mere -

Sinds Michelin hem met een ster bekroonde, kon chef Dominique Tondeurs zij restaurant Libertine in Erpe-Mere nog geen dag openen. Toch kan hij binnenkort opnieuw gastronomische menu’s serveren aan tafel, met dank aan collega-sterrenchef Axel Colonna-Cesari van Centpourcent uit Sint-Katelijne-Waver. Hij nodigt topkoks uit om samen te koken in het Mechelse Van der Valkhotel , waar gasten op hun hotelkamer kunnen genieten van een gastronomisch diner. “Leuk om uit de sleur van takeaway te geraken”, reageert Tondeurs.

Achthonderd mensen boekten de voorbije weken een nachtje Van der Valk in Mechelen om op hun hotelkamer te kunnen genieten van een gastronomisch vijfgangenmenu. “Veel mensen hebben de ervaring van uiteten ...

Meest gelezen uit de buurt