Heeft u nog ergens 17 miljoen liggen? Dan kan u deze luxueuze villa van basketster LeBron James kopen

Heeft u nog ergens 17 miljoen liggen? Dan kan u deze luxueuze villa van basketster LeBron James kopen

Foto: AFP

LeBron James aast dit seizoen op een vijfde titel in de NBA, zijn tweede opeenvolgende met de LA Lakers. Tussendoor roert ‘The King’ zich ook op de huizenmarkt.

LEES OOK. LeBron James slaat hard terug na kritiek van Zlatan Ibrahimovic: “Ik ben echt niet de man die je moet aanvallen”

LEES OOK. Basketster LeBron James is door het dolle heen met oogverblindende nieuwe bolide: “Het is een elektrisch beest”

De 36-jarige James zette namelijk een van zijn villa’s te koop, meer bepaald die in Brentwood. Dat is een dorpje aan de westkant van Los Angeles. De Amerikaan kocht daar in 2015 een villa voor 20,9 miljoen dollar. Omgerekend zo’n 17,5 miljoen euro. Deze week zette hij het luxepand opnieuw te koop met een vraagprijs van 20,5 miljoen dollar oftewel 17,2 miljoen euro.

Het domein van ‘LBJ’ is bijna 2.900 vierkante meter groot, heeft zes slaapkamers, zeven badkamers, een zwembad van zes meter lang, een garage voor drie wagens, een lift, een gym...

Waarom James een van zijn drie villa’s in de buurt van Los Angeles verkoopt, is voorlopig onduidelijk. Hij kocht in 2016 nog een tweede pand in Brentwood, voor 23 miljoen dollar (19,3 miljoen euro). En vorig jaar spendeerde hij bijna 37 miljoen dollar (31 miljoen euro) aan een woning in Beverly Hills.

Corrigeer