Nieuw fragment van spraakmakend interview met Meghan Markle vrijgegeven: “Bevrijdend om zelf keuzes te mogen maken”

Nieuw fragment van spraakmakend interview met Meghan Markle vrijgegeven: “Bevrijdend om zelf keuzes te mogen maken”

Foto: VTM

Volgens Meghan Markle is het “erg bevrijdend om eigen keuzes te kunnen maken”. Dat heeft ze gezegd in een nieuwe teaser voor het nu al spraakmakende interview dat ze met haar man, de Britse prins Harry, gaf aan de Amerikaanse tv-ster Oprah Winfrey.

In de video verwijst Markle naar een gesprek dat ze in het verleden had met Winfrey, toen die al eens om een interview verzocht. “Toen kon ik geen ‘ja’ zeggen, het was niet aan mij om te beslissen”, aldus Markle. “Als een volwassene die tot dan een onafhankelijk leven had geleid, en dan in een constructie te stappen die anders is dan veel mensen zich voorstellen… Het is heel bevrijdend om dan het recht en het privilege te hebben om ‘ja’ te mogen zeggen, om zelf keuzes te mogen maken en voor jezelf te mogen spreken.”

LEES OOK. Meghan Markle hard voor Britse royals in nieuwe ‘Oprah’-trailer: “Dachten ze dat we gewoon zouden zwijgen?”

Naar verwachting zal het interview nog meer uithalen van het koppel naar de Britse koninklijke familie bevatten. Het wordt zondagavond (plaatselijke tijd) uitgezonden in de Verenigde Staten, de VRT zendt het gesprek maandagavond om 21.20 uur uit.

Corrigeer

MEER NIEUWS