“Marco Borsato en Leontine brachten samen de nacht door”

Video: Het Nieuwsblad

Na ruim een jaar van afwezigheid liet Marco Borsato afgelopen weekend eindelijk weer van zich horen. In De Telegraaf sprak hij uitgebreid over zijn veelbewogen privéleven en ook op de bank bij Linda de Mol verbrak de zanger zijn stilzwijgen. En niet alleen keek Marco samen met Leontine naar die uitzending, ook brachten de twee samen de nacht door. En dat heeft naar verluidt niets te maken met de avondklok...

Weekblad Weekend meldt dat het inmiddels gescheiden stel het hele weekend samen was. Op foto’s is te zien dat de auto van Leontine zondagochtend geparkeerd stond naast die van Marco bij zijn vorig jaar gekochte penthouse in Alkmaar. Het heeft er dus alle schijn van dat de twee samen de nacht hebben doorgebracht. Vervolgens is het stel, twee minuten na elkaar, ’s middags naar Leontines woning in Huizen gereden. Ook daar hebben ze de hele dag met elkaar doorgebracht.

De manager van Leontine laat in een statement weten: “Marco en Leontine hebben drie kinderen. In het belang van het gezin zijn én zullen er gezamenlijke momenten blijven.”

LEES OOK. Marco Borsato openhartig over zelfmoordgedachten in eerste interview na scheiding: “Misschien stap ik er wel uit, zo diep zat ik”

Veel liefde

De ontwikkelingen van afgelopen weekend sluiten naadloos aan bij de uitspraken die de zanger deed op de pagina Privé. Op de vraag hoe de twee met elkaar omgaan, antwoordde Marco: “Goed. Ja, gelukkig. Als we elkaar zien dan omhelzen we elkaar, geven elkaar een kus. Daar ben ik blij om. Dat de liefde is gebleven, ook al hebben we de vorm waarin die was gegoten middels een huwelijk, moeten loslaten. Bij het tekenen van de papieren was de sfeer zelfs zo goed, onze advocaten hadden volgens mij zoiets nog nooit meegemaakt en vroegen: ‘Moeten jullie wel uit elkaar?’”

LEES OOK. Hun “sprookjeshuwelijk” is definitief voorbij: waarom de scheiding van Marco Borsato en Leontine bijna onvermijdelijk was (+)

“Marco Borsato en Leontine brachten samen de nacht door”
Foto: BELGAIMAGE

Ook benadrukte de zanger dat er nog steeds ’ontzettend veel liefde’ is tussen hem en de moeder van zijn kinderen. “We gaan nog steeds op een respectvolle manier met elkaar om. Er ís nog steeds ontzettend veel liefde. En of mensen dat nou willen horen of zien, of niet, het is er. Het is voelbaar. Tastbaar.”

Corrigeer

MEER NIEUWS