Ella Leyers speelt de hoofdrol in nieuwe fictiereeks ‘Storm Lara’

Ella Leyers speelt de hoofdrol in nieuwe fictiereeks ‘Storm Lara’

Ella Leyers (32) heeft de hoofdrol beet in de nieuwe Streamz Original-serie ‘Storm Lara’. Het uitgangspunt intrigeert alvast: de liefde, met een focus op bedrog en leugens.

Storm Lara is een vierdelige dramareeks over alle facetten van de liefde: van de opwinding die samenhangt met pril geluk tot de sleet die al eens sluipt in een wat langere relatie. Maar net zo goed gaat het over jaloezie, overspel, schaamte en schuld.

In de serie speelt Ella Leyers de rol van Lara, een energieke 32-jarige vrouw die altijd haar grenzen opzoekt. Ook Wouter Hendrickx (Blackout) en Aïcha Cissé (Engel) spelen mee.

“We trekken de thema’s van overspel en leugens open in een drama rond de charismatische, complexe Lara”, zegt regisseur Kadir Ferati Bacli (Cold courage, Amigo’s). “Bij het lezen van het verhaal voelde ik me meteen aangetrokken tot de unieke sfeer en de kwetsbare personages. Storm Lara moet tegelijk een spannende thriller worden.”

Het scenario is van Daan Gielis (La Holandesa), die naar eigen zeggen “een beklemmende maar vooral ook zintuiglijke serie voor ogen had”, en productiehuis A Private View. Storm Lara, waarvan de opnames intussen zijn afgerond, zal vanaf juli 2021 beschikbaar zijn op Streamz en Streamz+.

Corrigeer

MEER NIEUWS