Voetbalclub KVV Vosselaar verkocht al meer dan 1.600 porties spaghetti

Voetbalclub KVV Vosselaar verkocht al meer dan 1.600 porties spaghetti

Kathy Deknock (links) neemt de potjes spaghetti en waardebons in ontvangst bij de takeaway van voetbalclub KVV Vosselaar. Foto: Bart Van den Langenbergh

Vosselaar -

Voetbalclub KVV Vosselaar heeft al ruim 1.600 porties spaghetti bezorgd tijdens een drive-in-takeaway. Mensen die een spaghetti kochten, kregen er voor een bedrag van honderd euro waardebons van lokale ondernemers bij.

Het doel van KVV Vosselaar was om tijdens twee weekends in totaal 5.000 zelfgemaakte spaghetti’s te verkopen. Diegenen die een spaghetti bestelden, kregen er waardebons ter waarde van honderd euro voor lokale handelaars in Vosselaar bovenop. Zowel zaterdag als zondag deelde de club de potjes spaghetti’s volledig coronaproof uit tijdens een drive-in-takeaway aan de voetbalvelden op Bergakker. Ook volgend weekend staat spaghetti nog centraal. Het cijfer van 5.000 spaghetti’s wordt wellicht niet gehaald, maar toch is de actie een succes. “We verkochten toch al 1.600 spaghetti’s, maar onze actie is nog niet achter de rug”, vertelt Marijn Van Nooten van KVV Vosselaar. “Onze spaghetti’s vallen echt in de smaak, want er zijn veel mensen die al voor een tweede keer besteld hebben.” Onder de noemer ‘Let’s spaghetti’ zette de club een doorgedreven promotiecampagne op via de sociale media. Bekende voetballers zoals Dries Mertens, Tessa Wullaert en Faris Haroun spraken een filmpje in om de spaghetti-actie te promoten.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio