Hilarisch: Mark Cavendish dolt met ploegmaat Tim Declercq en de problemen in het Suezkanaal

 ©  Instagram Mark Cavendish

Mark Cavendish voelt zich duidelijk weer goed nu hij opnieuw voor Deceuninck - Quick-Step uitkomt. Winnen zat er vooralsnog niet in, maar dat laat Cav niet aan zijn hart komen. Op Instagram bewerkte hij een foto van de Ever Given, het containerschip dat lange tijd het Suezkanaal blokkeerde. Hij plakte ploegmaat Tim Declercq, die gewoonlijk urenlang op kop van het peloton sleurt, voor het schip als oplossing.

vva

LEES OOK. Suezkanaal geblokkeerd: het containerschip Ever Given is los en opnieuw aan het varen

De Britse spurtbom van weleer kwam na enkele mindere seizoenen opnieuw boven water bij de Belgische formatie. Bij Deceuninck - Quick-Step vond hij zijn snelle benen terug en kwam hij al enkele keren dichtbij een ritzege. Met het humeur van Cavendish gaat het dan ook in stijgende lijn. Dat mocht ploegmaat Tim Declercq aan den lijve ondervinden op Instagram. Cav bewerkte een foto van de Ever Given zo dat het lijkt alsof Declercq op z’n eentje de boot lostrekt. “Zoals gewoonlijk neemt Tim Declercq de situatie in zijn eentje in handen.” El tractor kon er mee lachen en reageerde “Briljant” op de foto.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen