Niet zo stille Stille Zaterdag in Zandhoven met dj’s Dee Matty en 6T9

Niet zo stille Stille Zaterdag in Zandhoven met dj’s Dee Matty en 6T9

Danny Materne of DJ Dee Matty geeft er zaterdag samen met collega en knuffelcontact DJ 6T9 een lap op in zijn living. Foto: kristin matthyssen

Zandhoven -

Als paasopwarmertje organiseren Danny Materne (54) alias dj Dee Matty uit Zandhoven en zijn maat Erwin De Laet (51) alias dj 6T9 zaterdagavond vanaf 19.30u de livestream ‘Fout en Oud’. Iedereen kan gratis volgen.

Danny Materne en Erwin De Laet draaien al meer dan dertig jaar muziek. Vooral in danscafés en discotheken, maar die zijn nu al een jaar dicht. Vroeger draaide Danny onder meer in de Castel in Kapellen en de Place to Be in Heist-op-den-Berg. In Zandhoven kennen zijn dorpsgenoten hem vooral als sfeermaker in de kantine van KFC Zandhoven waar hij op de afterparty’s na de matchen speelt. Erwin De Laet uit Boom is dan weer de resident deejay in De Vuile Was in Antwerpen.

Maar dat ligt allemaal al een jaar stil. Om zichzelf te vermaken en vooral het volk een verzetje thuis te gunnen, spelen ze op Stille Zaterdag vanaf 19.30u via een livestream vanuit de living van Danny in de Ringlaan. “Erwin is mijn vast knuffelcontact”, legt Danny uit. “Hij mag dus mee in mijn woonkamer draaien. We deden dat vier weken geleden ook op het Bal van de Burgemeester, en hadden 1.400 toehoorders. Zelfs mensen uit Calpe, Gran Canaria en Beieren volgden toen het Bal van de Burgemeester van Zandhoven livestream. We spelen een breed palet van genres, van popcornoldies tot meezingers. Ook nu streamen we live via Mixcloud, zodat mensen eenvoudig kunnen registreren en zo op de chatkolom verzoeknummers te kunnen aanvragen of berichtjes te sturen. Zo is er toch nog interactie met het publiek mogelijk”, vertelt Danny Materne.

Stille Zaterdag wordt dus niet zó stil in Zandhoven. Het wordt een ‘all night long’-uitzending tot in de vroege uurtjes.

Kijken kan gratis via deze link: www.mixcloud.com/live/Dj6T9

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio