Harry en William zijn het dan toch over iets eens: het standbeeld van Diana

Harry en William zijn het dan toch over iets eens: het standbeeld van Diana

Foto: REUTERS

Prins Harry en zijn broer William zijn het dan toch eens over iets. Ze hebben blijkbaar samen een standbeeld voor hun moeder prinses Diana goedgekeurd.

Prinses Diana zou dit jaar 60 worden. En ter nagedachtenis krijgt ze daarom een standbeeld dat tegen haar verjaardag, 1 juli, onthuld zal worden. De twee broers zouden nu blijkbaar een akkoord hebben over hoe dat standbeeld er uiteindelijk zal uitzien. Dat schrijft de Britse tabloid The Sun.

Beeldhouwer Ian Rank-Broadley werd ingeschakeld. Hij ontwierp eerder ook al het portret van de Queen dat op alle Britse munten staat.

Dat de twee broers deze beslissing samen hebben kunnen nemen is goed nieuws. Want dat geeft toch aan dat ze nog steeds door dezelfde deur kunnen na het spraakmakende interview dat Harry en zijn vrouw Meghan Markle afgelopen maand gaven bij Oprah Winfrey.

LEES OOK. Het Paleis van Schone Schijn: onze royaltywatcher ziet opvallend veel gelijkenissen tussen Brits en Belgisch koningshuis

William zou furieus geweest zijn over het interview waarin aangegeven werd dat het Britse koningshuis racistisch zou zijn. Hij ontkende dat met klem achteraf.

Corrigeer

MEER NIEUWS