NBA-legende Paul Pierce ontslagen als tv-analist na pikante video op Instagram met wiet en strippers

NBA-legende Paul Pierce ontslagen als tv-analist na pikante video op Instagram met wiet en strippers

Foto: Getty Images via AFP

Paul Pierce, NBA-legende en analist bij ESPN, is deze nacht ontslagen bij de Amerikaanse sportzender. Vrijdag ging Paul Pierce live op Instagram. In die live was duidelijk te zien dat de voormalige ster van de Celtics wiet gebruikte. In de achtergrond zijn ook twee vrouwelijke strippers te zien.

Paul Pierce maakte een grote fout door live te gaan op Instagram. Als NBA-legende en analist bij ESPN heeft Paul Pierce een voorbeeldfunctie, maar daar stond hij even niet bij stil. In de video is duidelijk te zien dat Pierce wiet gebruikte. Dat is niet het enige want in de achtergrond zijn dansende vrouwen te zien die hij waarschijnlijk inhuurde als strippers. Deze nacht besloot ESPN hem te ontslagen. Net nadat hij was ontslagen postte Pierce een video op zijn Instagram waarin hij alleen maar lacht.

In de NBA-draft van 1998 werd Paul Pierce als tiende gekozen door de Boston Celtics. Hij speelde tot 2013 bij de Celtics en werd in 2008 kampioen. Toen werd “The Truth” ook uitgeroepen als MVP (meest waardevolle speler) van de NBA Finals. Na zijn periode bij de Boston Celtics speelde Paul Pierce nog voor de Brooklyn Nets, de Washington Wizards en de Los Angeles Clippers. Zijn hoogdagen waren toen al voorbij. De Amerikaanse superster speelde ook tien keer mee in de NBA All-Star Game. Hij speelde in zijn periode bij de Cletics met het nummer 34 en op 11 februari 2018 werd nummer 34 bij de Boston Celtics op non-actief gezet. Niemand zal ooit nog bij de Celtics met het nummer 34 spelen. Hieronder kan u beide video’s vinden.

Corrigeer

MEER NIEUWS