Chef Broes kookt voor gasten hotel: “Blij dat ik nog eens iets op een bord mag leggen in plaats van in een doos steken”

Chef Broes kookt voor gasten hotel: “Blij dat ik nog eens iets op een bord mag leggen in plaats van in een doos steken”

Chefs Jens Van de Ven (links) en Broes Tavernier samen met hotelmanager Tim Van der Valk aan de gevel van Hotel Van der Valk Beveren waar Broes komend weekend culinair zal koken voor de gasten. Foto: if

Aalter / Beveren-Waas -

Chef Broes Tavernier van het Aalterse restaurant ’t Vijfde Seizoen kan komend weekend na maanden nog eens voor een levend publiek koken in plaats van take awaydoosjes te vullen.

Broes Tavernier is op vrijdag 9 en zaterdag 10 april als NorthSeaChef te gast in Hotel Van der Valk in Beveren. Hij zal er koken voor de gasten van het hotel. “De formule is ‘simple comme bonjour’. Je ...

Nieuws uit de buurt