Jill praat met Liese over haar gevoelens voor Thomas in ‘Big brother’: “Moet het nog uitzoeken”

Video: Play4

Maandag kwam Thomas - die eerder al het Big brother-huis verliet - terug om de andere bewoners te verrassen. En toen kwam het moment waar menig fan al maanden op zat te wachten: de eerste kus. Maar Jill worstelt met haar gevoelens en neemt Liese in vertrouwen omdat ze alles nog moet uitzoeken. “Het is ingewikkeld”, klinkt het in. “Ik kreeg gevoelens toen hij wegging.”

De plotse bezoekers waren niet de enige verrassing in de finaleweek. Woensdag bracht Big brother een onthutsend nieuwtje dat insloeg als een bom: een van de vier overblijvers moet voor de finale naar huis. Maar in de voorlaatste aflevering heeft Big brother prachtige woorden voor de kandidaat die vroegtijdig de deur achter zich moet dichttrekken.

Video: Play4

Corrigeer

MEER NIEUWS

Over Big brother

Big brother is een realityprogramma dat wordt uitgezonden op Play4 (het vroegere Vier). Vanaf maandag 4 januari gaan vier Vlamingen en vier Nederlanders het experiment aan. Wat gebeurt er als wildvreemde mensen, 100 dagen lang, zonder filters en social media, met elkaar samenleven en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker? Je kan Big brother live bekijken via de livestream op GoPlay.